Testaanbieders

Alegria Health

Alegria Health B.V. kenmerkt zich al jaren als mensgerichte en verbindende organisatie binnen de gezondheidszorg. Sinds 2020 is Alegria Health B.V. actief met Covid-testen in IJmuiden, Amsterdam en Utrecht. ‘Wij willen graag bijdragen aan het ‘normaliseren’ van onze samenleving, en ontvangen u graag op een van onze locaties.’

CoronasneltestNederland.nl

Corona Sneltest, begonnen in oktober 2020, heeft locaties in onder andere Alphen a/d Rijn, Amsterdam, Breda, De Bilt, omgeving Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht Airport, Mijdrecht, en Rotterdam. De oprichter, eigenaar van twee franchise supermarkten bij Jumbo, werkt nauw samen met een huisarts, eigenaar van 11 huisartsenpraktijken in Nederland.  

HealthCheckCenter

HealthCheckCenter en het medisch laboratorium U-Diagnostics Lab brengen diagnostiek dichter bij de mensen. Sinds de uitbraak van het coronavirus in maart 2020 heeft HealthCheckCenters B.V. door heel Nederland een netwerk van ruim 85 HealthCheckCenters geopend. Daar kan je terecht voor de Covid-19 PCR, Rapid Antigeen en Kwantitatieve Antistoffen testen.  

Lead Healthcare Covid Services

Lead Healthcare begon in oktober 2020 met haar Covid dienstverlening en was het eerste testbedrijf dat zich samen met Testen voor Toegang inzette om de samenleving weer te openen. Lead Healthcare was testpartner van alle Fieldlabs, de pilots en het Eurovisie Songfestival. Lead Healthcare is een onderneming met 15 jaar ervaring in de zorg en er werken meer dan 800 professionals. 

Spoedtestcorona

SpoedtestCorona is in oktober 2020 gestart door een groep ambitieuze ondernemers en medici die de handen ineen hebben geslagen. SpoedtestCorona biedt voor bedrijven de mogelijkheid om op locatie te testen met een mobiele teststraat. Mensen kunnen terecht bij vestigingen in Apeldoorn, Mijdrecht, Eindhoven, Hilversum en Ridderkerk.  

Test Snel Covid

Covid Testcentrum Amstelland B.V. is begonnen in januari 2021 met covid-testen en heeft meer dan 20 locaties verspreid over Midden, Zuid en West- Nederland. Het team bestaat uit een stel ervaren ondernemers met kennis in IT, zorg en medische branche. De organisatie kenmerkt zich door een hoge klant tevredenheid en menselijk karakter waarmee wij de patiënt van alle zorgen proberen te ontzien.

Testservice.nl

Health Services The Netherlands B.V. – handelend onder de naam Testservice.nl – is ontstaan als initiatief vanuit een bouw- en aannemersbedrijf om een veilige werkomgeving te realiseren voor haar werknemers en s. Geleidelijk is dit uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf met vijf professionele testlocaties in Amsterdam, Haarlem en Den Haag. 

The Corona Lab

The Corona Lab is een jong dynamisch bedrijf die zich voornamelijk bezighoudt met het afnemen van COVID-19 testen. The Corona Lab heeft meer dan 20 vestigingen verspreid over het land. Servicegericht, diversiteit en betrokkenheid zijn de kernwaarden van The Corona Lab. ‘Testen is belangrijk om COVID-19 onder controle te houden en wij willen ook een steentje bijdragen aan onze maatschappij’.

Snellecoronatest

Snellecoronatest, Sneltestloket en Coronatestbaarn hebben voor dit project de handen ineengeslagen om de overheid zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het weer openstellen van Nederland voor evenementen. De ondernemers zijn sinds oktober 2020 actief binnen hun teststraten en hebben samen meer dan 60 duizend testen uitgevoerd verspreid over meer dan 10 locaties.  

Ecocare

Ecolog Deutschland GmbH runt sinds mei 2020 testcentra onder de naam EcoCare Center. Ecolog heeft op dit moment meer dan 200 teststraten in Europa, waarvan het merendeel in Duitsland, maar ook in België, Luxemburg en Frankrijk. ‘Dit project heeft een belangrijke voorbeeldfunctie binnen Europa en dat is voor Ecolog een drijvende factor om hierin een rol te spelen.’ 

Covidia

Covidia Nederland B.V. is een samenwerkingsverband tussen Covidia en EsculinkCovidia is actief in Zwitserland, Duitsland en Nederland op het gebied van softwareplatformen voor het management van testresultaten en toegangscontrole. Samen met Esculink heeft Covidia de handen ineengeslagen om op te schalen naar een kwalitatief en landelijk dekkend testplatform.  

SpoedTest.nl

Spoedtest.nl heeft ruime ervaring met testen op zowel de particuliere als zakelijke markt. Het bedrijf begon in 2020 met één testlocatie in Amsterdam, al snel kwamen daar ruim 100 locaties bij. We zijn blij dat we ons steentje mogen bijdragen aan het veilig heropenen van onze samenleving, zodat we met zijn allen weer kunnen uitkijken naar de mooie activiteiten en evenementen die Nederland te bieden heeft.’ 

How Are You Diagnostics

How Are You Diagnostics B.V. is een modern laboratorium dat met de nieuwste technologieën werkt en zich inzet op het gebied van Klinisch Chemisch en Medisch Microbiologisch, Moleculair onderzoek. ‘Vanaf het begin van de Corona pandemie zijn wij actief met zowel de diagnostiek als het afnemen van testen. 

COVID Sneltestpunt

MJ Care Facilities BV is opgericht in oktober 2020 om bij te dragen aan de Nederlandse testcapaciteit. Wij zijn ontstaan uit een samenwerking van gedreven ondernemers, artsen en laboranten om een betrouwbare, veilige en snelle service te bieden.  

SpeedCovidTest

Speed Covid Test B.V. is opgericht op 20 januari 2021 en beschikt over testlocaties in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Friesland. Naast het testen op de eigen testlocaties, is de organisatie ook ervaren met het leveren van maatwerk en testen bij evenementen en bedrijven waarbij kwaliteit, veiligheid en service centraal staan. ‘ 

CovidTestLimburg

CovidtestLimburg is gestart in oktober 2020 in Sittard om ondernemers en particulieren de mogelijkheid te bieden in de eigen regio eenvoudig en snel te laten testen op het Corona virus. In samenwerking met Testen voor Toegang willen we een bijdrage leveren aan het openen van de samenleving. CovidtestLimburg heeft locaties in Maastricht (2x), Valkenburg, Hoensbroek, Sittard, Echt en Roermond. 

Covid Test Nederland

De zorgprofessionals van Covid Test Nederland van Daza B.V. testen particulieren en bedrijven (preventief) op corona in teststraten verspreid over Nederland en bieden de mogelijkheid om bij werkgevers op locatie te testen. DAZA B.V. is opgericht in oktober 2020 en staat garant voor kwaliteit, integriteit en professionaliteit inde bestrijding van de corona pandemie. 

Covid Consult

Mas medisch consult bestaat al sinds 2000 en de organisatie heeft zich altijd bezig gehouden met medische keuringen en gezondheid. Inmiddels voeren we onder de naam Covid Consult (een handelsnaam van Marlisa B.V.) al meer dan een jaar succesvolle covid-19 testen uit en proberen wij op deze manier een bijdrage te leveren aan het bestrijden van de verspreiding van deze ziekte.

Planjecoronatest.nl

Zonder in te leveren op de professionaliteit en de kwaliteit van de dienstverlening en jouw welzijn, willen we coronatesten betaalbaar voor je maken zodat je veilig je sociale contacten kan onderhouden, je werk kan blijven uitoefenen en je jouw gezondheid kan waarborgen. Dat is wat ons drijft. 

Covid Plus

Covid Plus is sinds vorig jaar maart actief op het gebied van corona gerelateerde producten. In december is het bedrijf begonnen met het testen van corona. De oprichters van Covid Plus hadden daarvoor al ervaring in de diagnostiek. ’Inmiddels hebben we de nodige ervaringen opgedaan en zijn we zeer blij dat wij nu met “Testen voor Toegang” wederom ons steentje kunnen bijdragen.’ 

Hestia

Hestia Cariovascular Service Center B.V. is sinds de uitbraak van de pandemie in Nederland betrokken bij de bestrijding. Vanuit een achtergrond als zorginstelling zijn de krachten van diagnostiek, IT en medische expertise op velerlei ziektegebieden gebundeld. De stap naar Covid testen was daarom een logische keuze in februari 2020. Sindsdien bedienen zij zakelijke en particuliere klanten in binnen- en buitenland.  

Covid-19 Kliniek

Covid-19 Kliniek is een onderdeel van Stichting Medic Kliniek, deze stichting is actief in de regio Haaglanden en bestaat sinds 2013. Stichting Medic Kliniek strijdt tegen de verspreiding van het Corona virus door middel van het uitvoeren van testen. Covid-19 Kliniek staat dan ook voor veilig, snel en comfortabel testen. 

Testcoronadirect.nl

Testcoronadirect.nl heeft tijdens de pandemie ervaring opgedaan met het uitvoeren van covid-sneltests en biedt de dienstverlening nu ook aan via Testen voor Toegang. Op dit moment hebben we één testlocatie in Almere, maar we zijn bezig om meer locaties beschikbaar te stellen. 

Eurofins salux

Eurofins Clinical Diagnostics is sinds 2018 actief in Nederland en bestaat uit vier gerenommeerde laboratoria die hun krachten hebben gebundeld. Eurofins Clinical Diagnostics maakt hiermee dagelijks een doorslaggevende impact op het zorglandschap en de bestrijding van de coronapandemie.

Carephar

Carephar is opgericht in 2020 als een bedrijf dat testlocaties inricht en de benodigdheden om te testen verzorgd. Carephar heeft locaties in Rotterdam, Hoofddorp, Utrecht, Nootdorp, Breda, Tilburg, Eindhoven, Zevenbergen, Arnhem en Nijmegen. De oprichters zijn ervaren ondernemers met een achtergrond in de pharmacy, zorg, marketing en IT.  

Coronareistesten.nl

Coronareistesten.nl, onderdeel van Rouss Medical BV is in 2020 opgericht door artsen om  betrouwbare testen te organiseren. Naast de vaste testlocaties in Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Rotterdam en Utrecht is de organisatie ervaren met grootschalig testen bij evenementen en bedrijven. Wij zijn trots dat wij als zorgprofessionals mogen helpen aan het veilig heropenen van onze samenleving. 

Covid Test Loket

Covid Test Loket, gevestigd in Amsterdam, begon in februari 2021 met het afnemen van Covid-19 testen. Wij zijn een jong team dat service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en graag bijdraagt aan het veilig heropenen van de samenleving. 

Covid Checkup

Covid Checkup biedt reizigers de mogelijkheid om snel een PCR- of antigeentest te laten doen voordat zij op reis gaan. Gesitueerd tegenover Schiphol Plaza helpt Covid Checkup mensen op weg die anders hun vlucht zouden hebben gemist. De ondernemers achter dit initiatief zoeken constant naar de beste manieren om corona te bestrijden.