In de week van maandag 13 t/m zondag 19 september werden 65.000 coronatesten afgenomen voor Testen voor Toegang. De drukste dag was zaterdag 18 september, met 23.000 testen. Op die dag werden onder meer Eredivisie wedstrijden gespeeld in Heerenveen, Utrecht, Tilburg en Amsterdam.

Met toegangstesten kunnen organisatoren van geplaceerde evenementen zoals sportwedstrijden of concerten met zitplaatsen meer mensen toelaten. Bezoekers kunnen een gratis test boeken via www.testenvoortoegang.org en hun negatieve testuitslag omzetten in een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl.

white printer paperr

434.000 afspraken voor testen voor toegang

In de week van maandag 11 t/m zondag 17 oktober werden 434.000 afspraken geboekt voor Testen voor Toegang. Op vrijdag boekten 104.000 mensen een testafspraak. Zaterdag was wederom